2 July 2011

Handgemaakte kussens





Deze kussens heb ik gemaakt tijdens mijn stage bij Maartje van den Noort. Ze zijn volledig handgemaakt en allemaal anders en uniek. Leuk voor in een stoel of op de bank, lekker voor in je nek. Formaat 38cm bij 20cm. En, ze zijn te koop :)  Heb je interesse, laat dan een berichtje achter op mijn blog of email.

4 comments:

  1. wow, supermooi! Je kan wel een etsy winkeltje beginnen ;)

    ReplyDelete
  2. dank je wel! Denk idd dat ik binnenkort een etsy winkeltje ga starten, spannend :)

    ReplyDelete
  3. hI, ik vond je blog via google. Mooie kussens maakte je. Ikzelf maak ook kussens via transferdruk en print op katoenvezel. De randen versier ik soms met een sierboord en langs de boord naai ik een rits.
    Hier in Brugge heb je Quartier Bricolé, een organisatie die ontwerpers helpt hun creaties aan de man te brengen. In een winkel liggen hun creaties te koop. Hoogstwss doen jullie in Nederland ook zo'n initiatieven.
    Nu ik ben nog opzoek naar een goede zeefdrukker waarmee ik kan samenwerken en mss in de toekomst ook er wat kan aan verdienen.
    Mocht je in Brugge zijn dan moet je zeker quartier Bricolé bezoeken of zelf contact leggen. Ze organiseren rond het najaar telkens een marktje waar veel ontwerpers hun creaties verkopen.
    Veel plezier alleszins met het ontwerpen.

    http://www.quartierbricole.be/

    grts
    uit Brugge!

    ReplyDelete
  4. Bedankt Anne-Sofie! Als ik weer eens in Brugge ben dan zal ik Quartier Bricole bezoeken. Volgens mij heb ik jouw mooie kussens op hun website gezien, klop dat? Jij ook veel plezier en succes!

    ReplyDelete